husbilen

Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Monica & Kurt-Allan - 7 juni 2009 17:55

I dag har Emra och Olga varit på agilitykurs här i Karlsbäck, Zuri från Umeå var också med och Willy, Bixa, Dilba och Nisse. Alla hundar med mattar och hussar fick jobba ordentligt och det var tur för det var kallt och lite småregnigt. Emra gick med Elvira och de körde större delan av tiden okopplad men tillslut blev Emra så trött i huvudet att hon bara satte sig ner och visste inte vad hon skulle göra. Olga med Rebecka jobbade på bra och skulle nog ha kunnat springa runt banan hela dagen utan uppehåll. Ett tag blev det även fart på Dilba för grannens katt kom upp på planen så Dilba och Olga gav sig iväg efter den. Som tur var kom den tillbaka mot banan och klättrade upp i ett träd och då gick det bättre att få tag i Dilba och Olga.

Zuri tyckte att det var en spännande dag med en massa saker att titta på och var kanske inte så koncentrerad alla gånger men hon kunde hoppa, gå igenom tunneln, hon hoppade visst rakt upp på tunneln en gång, och provade även på 4 pinnar slalom. Zuri med hussar och matte är välkommen hit så ofta de vill för att träna och jobba och medföljande folk kan bjudas på grillad middag.

Nu är det endast en vecka kvar tills semesterresan börjar så jag har börjat plocka ihop endel saker som ska med ut i husbilen hoppas bara på att det blir varmare än det är nu.

Ovido - Quiz & Flashcards