husbilen

Alla inlägg den 3 mars 2010

Av Monica & Kurt-Allan - 3 mars 2010 17:07

ät nästan som storm då jag vaknade i morse, tur att vi inte bor i husbilen än. Har kollat idag och det är nu värmegrader där men än har jag inte hittat några överraskningar Har inte letat så mycket heller eftersom jag bakar inför fjällveckan. det har blivit lite matbröd och muffins idag och tänkte väl försöka göra bullar i morgon.

Det är ett otroligt väder i år, är det inte -25 grader kallt så snöar det och som idag så blåser det väldigt mycket. Var in på Yr.no och kollade hur vädret ska bli till veckan uppe i Borgafjäll, det skulle bara vara några grader kallt, mulet och lite snö. Det innebär att vi kommer oss inte upp på fjället i år heller utan får hålla oss nere i skogen, fiske på någon sjö eller tjärn passar då, hoppas bara att isen håller.

Förresten jag har blivit godkänd som hundvakt till lilla Rottrobis Go`Diz Rotta, hon var här medan Anneli och Maria och alla de andra hundarna var ute och sprang. Go`Diz kan göra pölar både ute och inne, hon kan yla som en varg och fara runt med en väldig fart i köket, sladdade som den värsta rallybil. Vill ni se bilder på henne kan ni besöka bloggen http://www.teamme.bloggagratis.se

Ovido - Quiz & Flashcards