husbilen

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Monica & Kurt-Allan - 10 mars 2010 14:23

det är vad vi har här i Borgafjäll. Vi körde ju upp på lördag och det var strålande sol hela vägen tills vi kom hit då började det snöa.

Vi packade upp och lagade mat och sedan skulle vi höra hur det gick för MODO men datorn fungerade inte.

Söndag kom barnen och de installerade sig i stugan, fortfarande inget bra väder men endel var ut och åkte skidor medan andra gick.

Måndag började med SMS från Maria att Felix spyr, bingo, magsjuka, och de bor 7 personer i stugan och har bara en toalett. Förmiddag skidåkning och promenader, sedan packade vi skotrarna och drog iväg i stormen upp på fjället för att äta lunch. Det var kallt och inte gick det nå vidare bra att göra upp eld heller.

I går firade vi Kurt-Allan eftersom han fyllde år och lunch intogs på rödingsjön, vi hade också tänkt fiska men de hittade av en sten så borren gick inte att använda. Under kvällens middag var det Rebeckas tur att bli magsjuk, och under natten var det Kurt-Allans och min tur. Har sedan legat hela dagen och hört på regnen och stormen men inte stuckit näsan utanför husbilsdörren och i kväll blir det ingen middag för mig. Niclas SMSade för en stund sedan att nu var det hans tur. 

Ovido - Quiz & Flashcards