husbilen

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Monica & Kurt-Allan - 19 januari 2010 22:50

Ja idag har Niclas kört biltrailern med Balenon till verkstan i Umeå för att de ska kunna kolla efter vad det är för fel . I går när jag kom från badet kom Niclas o frågade om jag hade kvar reservnyckeln för att det kunde vara någon stöldspärr som inte fungerade och de kunde bero på nyckeln. Letade fram nyckel och glad i hågen gick jag o försökte starta bilen men ack så lätt var det inte. Hoppas bara att det inte är något alvarligt fel för jag vill verkligen ha min lilla bil kvar.

I går fyllde Annika år så vi åkte till Tallberg allihopa inklusive världens största o godaste smörgåstårta för att fira. Att vi höll till i Tallberg berodde på att Vi ville att Claudia o Lena skulle kunna vara med.

I morgon ska jag låna Marias Skruttibangbang och  åka och uppvakta syster Catarina som fyller år, ska också hämta mina dubbskor från skomakaren, har verkligen saknat dem när jag har varit ute o gått. I dag när jag o hundarna var ute med sparken höll det på att gå riktig tokigt men eftersom jag höll mig i sparken ramlade jag inte utan det blev bara en sträckning.

Ovido - Quiz & Flashcards