husbilen

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Monica & Kurt-Allan - 7 september 2009 20:34

I dag har det varit första dagen på årets älgjakt och inte en älg har Emra och husse sett, men husse påstår att Emra har skällt björn. Felix har följt med idag och han hade tagit denna bild.

 

 Det kanske inte är så underligt att de inte har sett någon älg.

Jag har hört på kommunikationsradion och på den trafiken  verkar det också som att det finns inga älgar i år, finns kanske för många björnar eller också är älgarna kloka djur som förstår att när det blir tyst i skogen, alla som är där smyger och viskar och så eldas det lite var stans.









Av Monica & Kurt-Allan - 7 september 2009 08:48

Jaha får väl börja om från början för inlägget jag skrev igår försvann när jag skulle göra en rättelse.Jag åkte ju redan på fredagkväll till Sävar för att Annika skulle följa med till Dannero och se när Elvira tävlade, hon har haft det som mål när hon när hon började träna och med var hon hela dagen, strongt gjort. På andra bloggar kan ni läsa om resultaten så här visar vi bara några bilder.

 

 Här smids planer på hur konkurrenterna ska tas.

 

 Tydligen bra planer för Anneli med sir Roland kom 2:a och Maria med Sonny kom etta och därmed klubbmästare i W. Pleasure.

 

 Jackpot var dagen till ära försedd med kedjor och väldigt tuff där han satt på läktaren o spanade in de bekanta hästarna med matte o tant Maria.

 

 En som också spanade var Zuri som med matte Catarina var på sin första Westerntävling, det var första gången för matte också så båda var helt slut när vi åkte hem.


 Här är en som inte är så intresserad av vad som händer på banan utan sover skönhetssömn, men hon har också blanka kedjor dagen till ära.

 

 Här en bild på Maria o Rebecka. Rebecka tog hand om den häst som Maria inte red eftersom hon tävlade både Sonny o Jackson. Jacksonmatte hade ju flytt fältet ända till Korea.

 

 Ärevarv för Anneli o Sir Roland som blev etta och klubbmästare i Reining och Maria och Jackson eftersom Maria blev High Point Rider.

Dagen avslutades med gemensam middag på restaurang Målet i Ö-vik för Team ME med supportrar men då låg kameran kvar i husbilen.















































Ovido - Quiz & Flashcards