husbilen

Alla inlägg den 22 september 2009

Av Monica & Kurt-Allan - 22 september 2009 19:20

för nu är Marias kalas slut och fast de äter GI så fanns det två tårtor, bullar, banankaka och mumsmums till Lena

  

Här har födelsedagsbarnet öppnat en av sina presenter

  

Lena blev huvudperson när hon satt på golvet och åt mumsmums

  

Ally o Jackpot var instängda i sovrummet och kunde bara kika på alla godsaker som åts i rummet och Ally skulle ju ha haft en egen tårta eftersom hon har klarat godkänt anlagsprov i viltspår idag GRATTIS GRATTIS. Kanske det var Marias bästa födelsedagspresent, undrar om det blir en tårta till.

  

Visst är det gott att få äta mumsmums själv































Av Monica & Kurt-Allan - 22 september 2009 08:13

I går så började vattengympan i Bjurholm och det är alltid lika roligt och skönt att vara i bassängen med vattentemperatur som överstige 30 grader. Ett nytt program hade Annika också så att det tog en timme att prova oss igenom det, längtar redan till nästa måndag då det kanske hinns med en stund i bastun också.

Det var ju också träningskväll i gårkväll och nästan alla hundar var duktiga. Emra gick det inte att få kontakt med fast Viran hade både korv o köttbullar för just som de skulle börja så åkte husse förbi och skulle han månde till älgskogen, bäst att titta efter, så Emra sattes i koppel för att inte försvinna från byn. Det var synd om Elvira för hon skulle ju visa mamma Annika hur duktig de hade blivit under sommaren. Dilba for runt som den värsta racingmaskin, hon som brukar vara seg och ta god tid på sig med det hon ska göra. Olga och Rebecka for också runt och spexade, de tränade avslut på ett agilitylopp genom att kasta bollen över de sista hopphindren. Det var bara Ally o Jackpot som uppförde sig sansat o tränade lydnad, fast jag tror att Ally gjorde ett utvik efter Olgas boll en gång.

I kväll blir det gofika hos Maria eftersom hon fyller år idag, tror att det var 17 nu igen.

Ovido - Quiz & Flashcards