husbilen

Alla inlägg den 20 september 2009

Av Monica & Kurt-Allan - 20 september 2009 14:28

En älg har fallit i helgen så nu är det bara 4 kvar till oktoberjakten. Ska berätta lite om Emra från gårdagens jakt. Husse o Emra skulle för första gången i år fika med de andra uppe i jaktstugan. När de kom dit så var det inte öppet men jaktledaren var där, Emra springer fram till honom hoppar upp och studsar kring honom för att sedan springa till dörren på jaktkojan som att hon ville säga att han skulle skynda sig att öppna för här ska fikas. När han har öppnat och satt sig så sätter hon sig bredvid och tittar bedjande upp på honom och det kan jag ju säga att det är inte många som kan motstå hennes bedjande ögon så hon och jaktledaren Rune delade matsäck.

Under dagens jakt så har hon mest jagat björn men hon är inte så tuff att hon att hon kan ställa dem och hålla fast dem och det kanske är lika bra så att vi inte behöver få en björnriven hund.

När husse kom hem så säger han: nej jag glömde Emra i bilen funderar en stund, nej jag glömde henne uppe i slakthuset. Som tur är så går hon inte så långt när hon inte jagar så det var bara att hämta henne uppe i byn för hon hade sprungit efter en fyrhjuling trodde väl att de skulle hämta någon älg.









  

En trött liten Emra efter att ha jagat älg o björn i två dagar


Ovido - Quiz & Flashcards