husbilen

Alla inlägg den 11 september 2009

Av Monica & Kurt-Allan - 11 september 2009 19:28

Idag skulle jag frosta av frysen och städa lite eftersom älgköttet skulle komma imorgon, jag ska kanske åka in till stan o handla och så är det älgfest i morgonkväll och på söndag ska jag ha kalas för Claudia som har fyllt år.

Började bra med att jag plockade ur frysen och gick på promenad men sedan sket det sig. Gubbarna bestämde sig för att det skulle styckas idag för imorgon var det ju fest så de skulle nog inte hinna både stycka och ta hand om köttet, festen börjar 19.00 Vad gör amn när frysen håller på att avfrostas och det kommer kött, inte bra planerat, som tur var har Kurt-Allan tömt frysen där hundbenen har varit så det var till att bära kötttet ut till garaget. Någon städning har det inte blivit och nu hade jag tänkt baka lite bröd inför söndag, hade hittat ett spännande recept i en tidning, men tror ni att jag hade grahamsmjöl, nej, nej . Hoppas nu på Maria.

Ska nu skriva en handlingslista för imorgon och när vattnet blir varmt måste jag diska.

Av Monica & Kurt-Allan - 11 september 2009 08:14

Glömde igår att berätta att Olga gick ett blodspår med Anneli, beskrivning av det finns på www.teamme.bloggagratis.se . Matte håller inte med om att Åssihjärnan skulle vara liten utan det är väl för att det finns så mycket där som det ibland är svårt att hålla sig till ämnet.

  

Hon är väl bra fin även om hon ibland är en virrhjärna













Ovido - Quiz & Flashcards