husbilen

Alla inlägg under juni 2010

Av Monica & Kurt-Allan - 4 juni 2010 09:38

Verenda gång jag ska skriva ett inlägg så kan den inte skicka iväg det, får väl använda bloggen istället.

Natten har varit mycket lugn, alla hundar har sovit. Nu sitter de ute och väntar på att vi ska gå andra promenaden för dagen innan vi åker in till Bjurholm och Gunnar på Hälsocentralen. Ska dit och blåsa eftersom han tyckte inte att jag lät bra när vi pratades vid i telefon häromdagen, eventuellt blir det ny mede. Zuri husse och matte ni skulle ju längre än till Stockholm, petra in lite piller så att ni kommer hela vägen fram. Tänk på att det är minst lika farligt att köra ner till Stockholm som att flyga till Mallis. Det händer fler trafikolyckor än flygolyckor.

15 dagar kvar.

Av Monica & Kurt-Allan - 3 juni 2010 20:00

Det är alldeles tyst i huset, alla hundar ligger alldeles utslagna där nere efter en hård dag. Den började kl 7.15 med promenad 2 km, sedan de kom hem blev det frukost och lite lugnt fram till 10.30 då Maria o Anneli tog dem med på en 8,5 km spring runda, det gick tydligen fort idag för de hade draghjälp av att jag cyklade före. Efter lunchfika så åkte hundarna och jag ner till Ortolab i Rundvik för att hämta mina nya sandaler med specialinlägg, hoppas att de blir bra så att jag inte får så ont i fötterna när vi ska vandra runt på semestern.

När vi kom hem så var det dax för nästa 2km runda och sedan middag för både hundar och folk och efter det var det nästan godnatt åtminstone för mig.

I morgon blir det nya äventyr, ska kanske försöka "klicka in " Zuri.

16 dagar kvar.

Av Monica & Kurt-Allan - 2 juni 2010 22:57

och det har gått riktigt bra. Nu ligger alla hundar där de ska och jag ska också lägga mig så natti, natti

Av Monica & Kurt-Allan - 2 juni 2010 09:47

Vi har i år köpt ny GPS eftersom den som följde med husbilen inte fungerade så bra, har hotat många gånger att antingen slängs GPS:en ut eller så kliver jag av. Förra året fick vi låna en Garmin av sonen och den fungerade perfekt när jag väl hade lärt mig den så nu är det en Garmin som ska leda oss ut i Europa.

På måndag ska husbilen in för att åtgärda några sprickor som har bildats i karossen och sedan hoppas jag att den är klar för resan. 17 dagar kvar, får nästan resfeber.

I kväll så kommer Zuri hit och ska vara här medan matte o husse åker till Mallis, det blir spännande att se hur det går för hon är inte van att vara borta. Vi får väl hitta på en masa roliga saker att göra som att träna agility och promenera mycket.


Ovido - Quiz & Flashcards